Πως θα φτιάξετε τέλεια post στα social media;

Θέλει και τρόπο και κόπο.

Status Updates στο Facebook

Το Facebook είναι η μόνη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε 63,206 χαρακτήρες για τα status updates σας! Βέβαια, δεδομένου ότι το χρονικό εύρος προσοχής ενός ανθρώπου είναι περίπου οχτώ δευτερόλεπτα, δεν πρέπει να γράφετε μακροσκελή κείμενα. Κρατήστε το μήνυμά σας σύντομο και ενδιαφέρον!

Όταν ανεβάζετε updates για την επιχείρησή σας, βεβαιωθείτε ότι αυτό που γράφετε θα ελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού σας. Προϊόντα, νέα για την επιχείρησή σας, νέα για τον κλάδο σας κ.ο.κ αποτελούν πολύ καλά status updates.

Μόλις γράψετε το μήνυμά σας, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε μία φωτογραφία και ένα link το οποίο να παραπέμπει το κοινό σας σε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα σας όπου θα μπορέσουν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα!

Πως θα φτιάξετε τέλεια post στα social media;

Κάντε Τα Tweet Σας Σύντομα & Έξυπνα

Τώρα που ξέρετε τα βασικά για το πώς να φτιάχνετε status updates για το Facebook, ας δούμε λίγο τι πρέπει να κάνετε όταν φτιάχνετε tweets για την επιχείρησή σας. Το Twitter είναι ένα ιδιαίτερο κοινωνικό κανάλι, καθώς σας αφήνει μόνο να χρησιμοποιήσετε 140 χαρακτήρες! Πρόσφατα βέβαια, έγινε μία αλλαγή στην πολιτική και πλέον οι φωτογραφίες, τα video και τα gifs δεν μετράνε σας χαρακτήρες.

Τα tweets είναι ένας υπέροχος τρόπος να ενημερώνετε το κοινό σας για προσφορές και ανακοινώσεις. Απλά κρατήστε τα σύντομα, βάλτε link για την ιστοσελίδα σας και ανεβάστε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Η χρήση φωτογραφιών, hashtag, και @ αναφορών θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στην σελίδα σας. Απλά μην το παρακάνετε με τα hashtag!

Post Στις Εταιρικές Σελίδες Του LinkedIn

Το LinkedIn είναι γνωστό για το ότι είναι ένα επαγγελματικό κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι μικρές επιχειρήσεις λοιπόν μπορεί να έχουν εταιρικές σελίδες στις οποίες μπορούν να κάνουν post με θέσεις εργασίας, εταιρικά νέα και ανακοινώσεις. Τα status updates έχουν όριο 600 χαρακτήρες, αλλά καλό είναι να τα κρατάτε μικρά, περίπου 140 χαρακτήρες. (συμπεριλαμβανομένου του link). Αυτό θα διευκολύνει τους χρήστες κινητών να δουν το link σας, και έτσι θα τους παρέχετε μία καλύτερη εμπειρία.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.