Οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ καλύπτουν πλέον ένα πολύ μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων. Πολλά και ενδιαφέροντα τα αναπτυξιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ που βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ανοίξουν άμεσα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας.

Οι δράσεις είναι πάρα πολλές. Πλέον δεν αφορούν μόνο τις μικρές και πολύ μικρές υφιστάμενες επιχειρήσεις, νέες επιχειρήσεις, νέους πτυχιούχους και ανέργους. Λόγω Covid-19, πολλά προγράμματα πήραν παράταση και πολλά καινούργια ξεκινούν. Μπείτε στο www.espa.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά.

espa eshop

Ύψος επιδοτήσεων

Οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ ενδεικτικά ξεκινούν από 15.000 έως 200.000 ευρώ. Η επιδότηση για κατασκευή eshop φτάνει ως τις 5000 ευρώ. Ανάλογα με το πρόγραμμα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Από δαπάνες για την απόκτηση παγίων και κτιριακών εγκαταστάσεων, μέχρι αντίστοιχες για διαφημιστική προβολή ή και λειτουργικές όπως η μισθοδοσία.

Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ανακοινώσει την πρότασή της για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2021-2027 (ΠΔΠ). Επίσης, προχώρησε αντίστοιχα στην παρουσίαση της νέας πρότασης. Αφορά την Πολιτική Συνοχής & Κανονισμούς των Ταμείων της νέας Περιόδου 2021-2027. Έτσι, εγκαινιάστηκε επισήμως η περίοδος διαπραγμάτευσης.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να υπάρχει ευρεία και αναλυτική ενημέρωση όλων των υπουργείων, υπηρεσιών και ενδιαφερόμενων φορέων για τις διαδικασίες διαπραγμάτευσης, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ προχώρησε στη δημιουργία κόμβου ενημέρωσης, εντός του οποίου θα αναρτώνται στο εξής όλοι οι προτεινόμενοι Κανονισμοί της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, όπως επίσης σχετικά κείμενα, αποφάσεις, συμπεράσματα και λοιπό πληροφοριακό υλικό.

Ο επανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας που ήδη υπάρχει ή μια νέα κατασκευή website και e-shop, όπως και οι ενέργειες περαιτέρω προώθησης και διαφημιστικής υποστήριξης των sites, είναι δαπάνες που καλύπτονται ως και 100% της αξίας τους. 

Η εταιρεία μας μπορεί να σχεδιάσει για εσάς μια ολοκληρωμένη πρόταση για να συμπεριλάβετε κατά την υποβολή του φακέλου επιδότησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιδοτήσεις ΕΣΠΑ.

ESPA

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.