Πως θα αυξήσει η επιχείρησή σου τις ηλεκτρονικές της πωλήσεις.

Όλα εκεί καταλήγουν, από όπου κι αν ξεκινήσουν σε ό,τι αφορά την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Οι διαδικτυακές πωλήσεις δεν είναι καθόλου εύκολες, γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι ειδικοί, κορυφαίες εταιρείες digital marketing που θα σας βοηθήσουν να τις επιτύχετε, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να κάνετε όλη την δουλειά μόνοι σας.

Πως θα αυξήσει η επιχείρησή σου τις ηλεκτρονικές της πωλήσεις

1. Usabilla

Το κλειδί για να εξασφαλίσετε περισσότερες πωλήσεις είναι να παρέχετε στους χρήστες μία αξέχαστη εμπειρία. Υπάρχουν πάρα πολλά εργαλεία που σας βοηθούν να παρακολουθείτε την απόδοση της ιστοσελίδας σας, ώστε να είστε σε θέση να κάνετε προσαρμογές στην πορεία. Πιο είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που θα σας υποδείξει με σαφήνεια τι πρέπει να αλλάξετε στην ιστοσελίδα σας; Οι πελάτες σας.

Το Usabilla είναι μία γρήγορη διαδικτυακή πλατφόρμα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολύτιμο feedback από τους πελάτες σας. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να προσφέρετε στο κοινό σας μία πολύ απλή φόρμα για feedback η οποία θα τους δώσει την δυνατότητα να αξιολογήσου την εμπειρία που είχαν στην ιστοσελίδα σας και να αφήσουν τα σχόλιά τους.

2. Instapage

Οι σελίδες προορισμού παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαδικασία μετατροπών. Δίνουν τις σωστές πληροφορίες στο κοινό σας, κάνουν τους επισκέπτες σας subscribers και στο τέλος τους μετατρέπουν σε πελάτες. Δεν φτιάχνονται όλες οι σελίδες προορισμού με τον ίδιο τρόπο. Κάθε στοιχείο, όπως τα καλέσματα σε δράση, οι εικόνες, οι τίτλοι και οι λέξεις κλειδιά μπορούν να επηρεάσουν εάν το κοινό σας θα μετατραπεί ή θα φύγει.

Για να φτιάξετε ποιοτικές σελίδες προορισμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία πλατφόρμα όπως το Instapage. Με αυτή την πλατφόρμα μπορείτε να φτιάξετε σελίδες προορισμού που να ταιριάζουν με το θέμα της ιστοσελίδας σας και που θα δείχνουν επαγγελματικές. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να αναλάβετε τον σχεδιασμό. Ώστε να είστε σίγουροι ότι η εμπειρία που παρέχετε είναι ποιοτική για όλες τις συσκευές και τους τύπους χρηστών.

Εκτός από τις σελίδες προορισμού, το Instapage μπορεί να ενσωματωθεί και σε άλλα εργαλεία για email marketing και social media marketing (Marketing μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

3. SendinBlue

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις. Τα email, για παράδειγμα, μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε την επαφή με το κοινό σας σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά, ένα μεγάλο μέρος του κοινού σας, μπορεί να θεωρήσει τα email σας spam εάν δεν έχετε σωστή στρατηγική.

Τα email σας πρέπει να είναι σχετικά και καλά σχεδιασμένα ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας μακροπρόθεσμα. Επίσης κρατήστε στο μυαλό σας ότι τα εξατομικευμένα email ανοίγονται πολύ πιο συχνά από τα μη εξατομικευμένα.

Αυτός είναι ένας λόγος που κάνει την αποστολή email έναν υπέροχο τρόπο να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας και να τους οδηγήσετε σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Στέλνοντας στους subscriber σας στοχευμένα email, σχετικά με τις ανάγκες τους, μπορείτε να τους κάνετε μόνιμους και πιστούς πελάτες.

Το SendinBlue είναι μία πλατφόρμα marketing που εξειδικεύεται στο επιτυχημένο email marketing και την αυτοματοποίηση για μαγαζιά ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφα email με το σχεδιαστικό εργαλείο, να διαλέξετε ένα από τα πρότυπα email. Να διαχειριστείτε τις ομάδες των παραληπτών και να βελτιώσετε την καμπάνια σας βάσει των αναλυτικών δεδομένων που σας παρέχει.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση. Εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.