Όταν γύρω σου ξετυλίγονται τόσες μαγικές συνταγές πώς να μην κάνεις το ταλέντο σου μεράκι, και το μεράκι… αυθεντία; 

Έτσι κι ο Παναγιώτης Παντέρης, γεννημένος στην Ίμβροτου προηγούμενου αιώνα, μυείται στα μυστικά της παραδοσιακής ανατολίτικης αλλαντοποιίας στα καλύτερα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης.  Κατέχοντας τα μυστικά των παραδοσιακών αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης, τα μεταφέρει στην Ελλάδα.

Το 1970 ιδρύει μια αρχικά, μικρή αλλά σύγχρονη για την εποχή της μονάδα αλλαντικών, μετουσιώνοντας την πείρα του σε τέχνη, παράγoντας Πολίτικο Σουτζούκι και Παστουρμάπροϊόντα τα οποία μέχρι και σήμερα κάνουν την εταιρία να ξεχωρίζει.

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΗΡΕ ΖΩΗ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ…

Σήμερα τα Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη είναι το συνώνυμο της ποιότητας και της γεύσης, δίνοντας μια γκουρμέ νότα με προϊόντα εξαιρετικά και πραγματικά εκλεκτά.

Πρόσφατα, ολοκληρώσαμε το σχεδιασμό των νέων εταιρικών & προϊοντικών καταλόγων με εξαιρετική φωτογράφιση και σχεδίαση.

Δείτε τους καταλόγους εδώ

Δείτε φωτογραφίες στο video slider

ΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.