Η ιδέα της παρουσίασης των success stories των πελατών μας, ήταν κάτι που σας άρεσε ιδιαίτερα, οπότε συνεχίζουμε με νέο αφιέρωμα…

Η ιστορία ξεκινά περίπου στα μέσα του προηγούμενου αιώνα όταν ο ιδρυτής της βιομηχανίας αλλαντικών Παναγιώτης Παντέρης γεννήθηκε στην Ίμβρο. Ακολούθησαν χρόνια δύσκολα για τον Ελληνισμό. Η Τουρκία εφάρμοσε το περιβόητο πρόγραμμα “ερήμωσης” και οι Έλληνες της Ίμβρου την εγκατέλειπαν άναρχα και προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να σωθούν από τις επιθέσεις των Τούρκων.

Ο Παναγιώτης Παντέρης βρέθηκε με την οικογένεια του στην Κωνσταντινούπολη και σε ηλικία μόλις 13 ετών, ένα ταξίδι με άρωμα, γεύση και επιτυχία ξεκίνησε… Πρώτος σταθμός η φημισμένη τούρκικη αλλαντοποιία του αρμένιου Krikor Apikoglu, το μεγάλο σχολείο για τον Παναγιώτη Παντέρη, το οποίο τον μύησε σε μυστικά που κρύβονται στα βάθη της Ανατολής. Εκεί έμαθε από πρώτο χέρι πως φτιάχνεται ο εκλεκτός παστουρμάς, το γνήσιο σουτζούκι και όλα τα υπόλοιπα αλλαντικά.

Τα επόμενα χρόνια οι εντάσεις με τους Τούρκους συνεχίστηκαν και το “κυνηγητό” των Ελλήνων δεν είχε τελειωμό. Έτσι, ο Παναγιώτης Παντέρης αναγκάστηκε να φύγει και από την Κωνσταντινούπολη και να αναζητήσει την τύχη του στην Ελλάδα. Σ’ αυτό το ταξίδι η “βαλίτσα” του είχε όλη την εμπειρία και τη γνώση που είχε αποκομίσει και έτσι το 1970 δημιούργησε την ομώνυμη ελληνική αλλαντοποιϊα κάνοντας παράλληλα οικογένεια.

Τα αλλαντικά Παντέρη γρήγορα έγιναν συνώνυμο της γεύσης και της ποιότητας κερδίζοντας το χαρακτηρισμό “Εκλεκτά”, ενώ γρήγορα η γκάμα απέκτησε πολλά προϊόντα με κοινό στοιχείο το ποιοτικό κρέας και τις αγνές συνταγές. Τα χρόνια πέρασαν με πολλές επιτυχίες και τον Παναγιώτη Παντέρη διαδέχθηκαν τα παιδιά του Γιώργος και Κώστας. Το “νέο αίμα” γρήγορα έδωσε άλλη διάσταση στο αντικείμενο και πολύ σύντομα τα προϊόντα και η εταιρεία “απογειώθηκαν” σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Η εταιρεία Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη, σήμερα λειτουργεί σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει μια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα τελευταία χρόνια αποσπά συνεχόμενες διακρίσεις με τα προϊόντα της να βραβεύονται με χρυσά αστέρια από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς γεύσης και ποιότητας.

Το 2016 ξεκίνησε πολύ δυνατά για την εταιρεία Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη, η οποία με την παρουσία της στις δυο μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου (Horeca & Food Expo) ανέβασε ψηλά τον πήχη και έδωσε άλλη διάσταση στα αλλαντικά, με νέα καινοτόμα προϊόντα που συγκέντρωσαν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον σε Έλληνες και ξένους ειδικούς της γεύσης. Προϊόντα όπως, “Το λουκάνικο… αλλιώς”, που αλλάζει όσα ξέραμε για το λουκάνικο και πλέον μας το προσφέρει και σε άλλα σχήματα(!) (Τετράγωνο, στρογγυλό, παραλληλόγραμμο), η “Καπνιστή Πάπια”, ένα gourmet πιάτο που λατρεύεται σε πολλές χώρες του κόσμου και η καινοτομίαΗ Ελλάδα σ’ ένα βάζο” με άρωμα και χρώμα Ελλάδας, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, οπότε η επιτυχία και οι νέες συμφωνίες σε τοπικό & διεθνές επίπεδο είναι δεδομένες.

Επίσης εξαιρετική & δυναμική παρουσία διατηρεί η εταιρεία Παντέρη και στο διαδίκτυο. Το 2016, τα Εκλεκτά Αλλαντικά Παντέρη, ανέθεσαν στη VNGroup τη σχεδίαση και την κατασκευή του νέου website της www.paderis.gr, το οποίο θεωρούμε ως το “νοστιμότερο” έργο μας! Η εταιρεία Παντέρη, αναγνωρίζει τη δυναμική του digital marketing και αξιοποιεί πολλές από τις υπηρεσίες του. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι διαθέτει παρουσία σε συνολικά επτά (7) πλατφόρμες Social Media!

Κλείνοντας, θα επαναλάβουμε τον βασικό κανόνα του επιχειρείν: Η επιτυχία δεν έρχεται μόνη της. Είναι αποτέλεσμα πίστης, υπομονής, επιμονής και σκληρής προσπάθειας. Όσον αφορά την εταιρεία Παντέρη, θα προσθέσουμε και δύο λέξεις επιπλέον: αγάπη και μεράκι!

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.